Vil du være med i Spirende Talenter?

For at blive optaget i Spirende talenter skal du være fagligt dygtig og en eller flere af dine lærere skal indstille dig til programmet. Når du er blevet indstillet, skal du til en digital optagelsesprøve. Optagelsesprøven foregår i slutningen af maj måned.

Desuden forventer vi, at du er nysgerrig og villig til at arbejde med din egen læring. Du skal også være motiveret for at bruge en del af din fritid på faglige aktiviteter sammen med andre unge fra Nordsjælland.

I talentprogrammet kommer du til at arbejde med sprog, naturvidenskab, samfundsfag samt skriftlig og mundtlig formidling af viden.

Talentklassen består af ca. 32 elever fra skoler i Nordsjælland. Her får du mulighed for at møde og skabe netværk med andre unge der har samme interesser som dig. I har en lærer tilknyttet som koordinator. Koordinatoren deltager når I mødes til workshops og forårscamp. På jeres egen skole vil der være en lærer tilknyttet, som ved, hvad I laver, og hvornår I er afsted.

Talentklassen mødes til en intro camp med overnatning, og i løbet af 8 klasse er der 4 temadage med et indhold, hvor I præsenteres på stof på tværs af de 3 gymnasiale uddannelser, samt et virksomhedsbesøg en eftermiddag.

 

I 9. klasse om efteråret er der 2 dage, hvor du hver gang præsenteres for en af de tre gymnasiale uddannelser.

I januar i 9. klasse holder vi en afslutningscamp med overnatning og dagen efter er der en masse, hvor vi uddeler jeres diplomer.

 

 

 

For at du kan få det fulde udbytte af programmet, forventer vi at du møder op til alle arrangementerne.

Det koster ikke noget at deltage i programmet. Udgifterne til workshops, camp og forplejning betales af din skole og de gymnasier der er med i samarbejdet.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du synes dette lyder spændende